• Reacties

 • Wanneer je binnenstapt bij Nainai, bij Ine, voel je meteen de aandacht die ze voor je heeft en die gedurende het hele bezoek, de hele behandeling, aanwezig is. Ik had in deze tijd de ziekte van Ménière met alle complicaties van dien en er was door de reguliere geneeskunde gezegd dat ik er mee moest leren leven. Mede door Ine en haar behandelingen kan ik nu, bijna een jaar later, zeggen dat ik klachtenvrij ben en al m'n werkzaamheden weer kan uitvoeren!

  F.V.

 • Wonderbaarlijk! Een paar gericht geplaatste piepkleine naaldjes en weg was mijn stijve nek!

  En met die tennisarm zou ik volgens de huisarts en fysiotherapeut wel een half jaar zoet zijn, maar dankzij een korte intensieve behandeling van twee weken volgens de schildpadmethode (?) is er opeens een flinke verbetering en kan ik weer pijnvrij in de tuin werken!

  J.B.

 • Na jaren klachten ben ik op korte termijn snel weer op de been. Zeker bij een aanval van spit kan ik na 1 behandeling weer lopen. Ine dankuwel voor de goede behandeling en zorg.

  S.S.

 • Met een aantal vervelende en vage klachten heb ik dan toch de stap naar de acupunctuur genomen en wel bij Ine Muller-Lemmens.
  Ine heeft stap voor stap de ene na de andere klacht behandeld en met succes! Zij neemt steeds ruimschoots de tijd om heel zorgvuldig de klachten in kaart te brengen en te bespreken hoe het beste gehandeld kan worden.
  Ik ben zeer tevreden.

  D.R.